Hoe bewerk, verwijder of kopieer ik een pagina?

Zorg er als eerste voor dat je je op de juiste plaats in het menu bevindt. Onder de categorie Inhoud selecteer je de pagina Pagina's.

Bewerken

Er zijn meerdere manieren om een pagina te bewerken:

• De simpelste: je klikt gewoon op de onderlijnde pagina in de paginaverdeling die je wil bewerken.
  • Via de drie bolletjes: je klikt rechts op het einde van de rij van de pagina die je wil bewerken op de drie bolletjes. Zoals hieronder afgebeeld.
    Klik daarna op 'Bewerken'.

Hoe je de pagina inhoudelijk kan bewerken, dat lees je bij Hoe maak ik de lay-out op?

Verwijderen

Een pagina verwijder je op dezelfde manier als je een pagina zou bewerken via de drie bolletjes (zie alinea hierboven). Alleen in dit geval kies je natuurlijk 'Verwijderen'. Nadien zal er nog scherm verschijnen dat je vraagt nogmaals te bevestigen dat je deze pagina wil verwijderen, zodat je niet per ongeluk een andere pagina verwijdert.

Kopiëren

Een pagina kopieer je op dezelfde manier als je een pagina zou bewerken via de drie bolletjes (zie foto hierboven). Alleen in dit geval kies je natuurlijk 'Kopiëren'. Nadien krijg je het scherm hieronder:

In opmaak