Wat is Geni?

Geni is een CMS, dat is een Engelstalige afkorting voor ‘Content Management System’. Letterlijk vertaald: een systeem om de content op je website te beheren. Dit gaat dus niet om het technische luik van jouw website, maar om de inhoud die je erop zet.

 

Je inhoud zelf beheren

Pixeo heeft voor jou met veel liefde een website gebouwd, maar nadien is het aan jou om de website relevant en up-to-date te houden. Want stel je voor dat je voor elke kleine aanpassing opnieuw je websiteontwikkelaar zou moeten contacteren: voor elk nieuw nieuwsbericht, voor elke nieuw product of nieuwe dienst, … Dat zou een job op zich zijn! Ook voor jou als klant is dat niet ideaal, want dat zou behoorlijk omslachtig en kostelijk uitvallen als je daar telkens een ontwikkelaar voor moet inschakelen.

 

Ons eigen CMS: Geni

Om zulke zaken te voorkomen, hebben websiteontwikkelaars Content Management Systems in het leven geroepen. Sommigen werken met bestaande systemen, maar wij hebben zelf ons eigen CMS ontwikkeld: Geni. Zo kunnen we waar nodig nog aanpassingen doen in ons systeem om onze klanten zo alle vrijheid te geven die ze nodig hebben.

 

Nog steeds welkom!

Natuurlijk betekent dat niet dat je niet meer bij ons mag aankloppen. Integendeel, wij helpen je graag voort als je merkt dat je niet helemaal kan verwezenlijken wat je wil. In eerste instantie hebben we daarvoor dit Help Center geschreven, zodat je zelf kennis kan maken met alle functionaliteiten die Geni te bieden heeft. Daarentegen is het helaas niet mogelijk om álle functionaliteiten op een website in een CMS te gieten, want sommige zaken zijn daar nu eenmaal te technisch voor. Daarom staan we nog altijd paraat voor al je vragen, suggesties en creatieve ideeën. Aarzel niet om ons opnieuw te contacteren!