Inloggen

Als eerste moet je natuurlijk ingelogd geraken. Dat doe je via https://geni-cms.com/
Je komt terecht op de inlogpagina van Geni.

Daar vul je jouw e-mailadres en wachtwoord in. Zit je niet op een gedeelde pc en wil je graag ingelogd blijven? Vink dan het vakje 'Hou me ingelogd' aan. Klik op ‘Verzenden’ om in te loggen.

Als je eventueel je wachtwoord vergeten bent, kan je een reset-link aanvragen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken en nadien je e-mailadres in te vullen.